Breier Mónika vagyok.

Logopédus, pszichológus. Tanácsadó szakpszichológus jelölt.

Okleveles gyógypedagógusként, logopédusként végeztem az Eötvös Loránd Tudományegyetemen. Ezzel párhuzamosan végeztem el a Károli Gáspár Református Egyetem pszichológia szakát, ahol okleveles pszichológusként diplomáztam. Széleskörű munkatapasztalatokkal rendelkezem mindkét területen.

Munkám során felnőttekkel is foglalkozom. Dolgoztam az egészségügyben rehabilitációs osztályon, ahol addiktológiai területen tevékenykedtem.

Fontos eleme a centrum működésének a team munka, ahol pszichiáter szakorvosokkal, és pszichológusokkal dolgoztunk együtt. Az osztályon kooterapeutaként (két pszichológus vezetésével működő) csoportfolyamatban voltam jelen. Saját csoportom pedig, (melynek címe: „Mesék az életünkben”) felnőtteknek szóló történetek feldolgozásával igyekezett segíteni a pácienseket.
Terápiás gondolkodásomat a dinamikus szemlélet határozza meg.

Nyelvtudásomat tekintve felsőfokon beszélek németül, középszinten angolul.
 

2015-ben elkezdtem az Eötvös Loránd Tudományegyetem tanácsadó szakpszichológus képzését, ahol további ismeretekre teszek szert.  

Munkában nagyon fontosnak tartom a szupervíziót, ahol más pszichológus – szükség esetén pszichiáter szakorvos – bevonásával beszéljük át a problémát, és dolgozunk ki megoldást egy-egy esetre.

Magánrendelésemen mindkét hivatásommal segítem a hozzám fordulókat.


 

2085, Pilisvörösvár, Árpád u. 21., Tel.: 06 26 331 787