Breier Fogászat és Egészségközpont, Pilisvörösvár

Fogászati és szájsebészeti ellátás, fogbeültetés, fogpótlás, esztétikai fogászat, fogszabályozás 

Budapesttől alig 20 percre Pilisvörösváron, impozáns, nyugodt környezetben várjuk kedves pácienseinket. Az Ön kényelme érdekében rendelőinket legkorszerűbb eszközökkel szereltük fel. Munkánk során csak kiváló minőségű termékeket használunk és a legkorszerűbb kezelési módszereket alkalmazzuk.

 

A Breier Fogászat és Egészségközpont épülete A Breier Fogászat és Egészségközpont recepciója A Breier Fogászat és Egészségközpont várója A Breier Fogászat és Egészségközpont egyik kezelője A Breier Fogászat és Egészségközpont egyik kezelője

 

Egy őszinte és szép mosoly, egy szívből jövő felszabadult nevetés fontos része életünknek. Törekszünk a pontos, gyors, fájdalommentes és precíz munkára. Eleget téve az egyre növekvő igényeknek, a fogászati szakrendeléseken kívül komplex egészségügyi szolgáltatásokkal bővítettük tevékenységünket.  Számunkra a legnagyobb elismerés, ha Ön elégedetten, boldogan, és persze mosolyogva távozik. Nálunk már több, mint 20 éve jó kezekben van!

2009 novemberében dr. Breier László, a rendelő alapítója és vezető fogorvosa megnyitotta Pilisvörösváron az új Breier Fogászat és Egészségközpontot.

 

Az új épületben

  • hét fogászati kezelőhelyiséggel,
  • megszokott barátságos légkörrel,
  • kényelmes körülményekkel,
  • változatlan árakkal várjuk Önt.

A fogászati váró, a kezelők és a műtők klimatizáltak. Világos, barátságos, napos helyiségekben történik minden fogászati kezelés. Megkülönböztetett figyelmet fordítunk a tisztaságra, fogászati műszereinket a  legkorszerűbb eljárásokkal sterilizáljuk.

 

fogászati kezelések Breier Fogászat és Egészségközpont Breier Fogászat és Egészségközpont

 

Fogászati klinikánkon hat fogorvos dolgozik. A csapat fontos részét alkotják asszisztensnőink és fogtechnikusaink is, akik ugyan a háttérben működnek, de ők is az Ön elégedettségét tartják szem előtt. Elengedhetetlenül fontosnak tartjuk orvosaink és asszisztenseink állandó továbbképzését, hogy Önnek mindig a legjobb szolgáltatás tudjuk nyújtani.

Breier Fogászat, Camlog Implant SystemMunkánk során kizárólag kiváló minőségű termékeket használunk. Fogászati rendelőnk a Camlog® implantátumrendszer, valamint a fogszabályzásban csúcsminőséget képviselő amerikai 3M Unitek referenciarendelője.

Szolgáltatásaink a fogászat és a szájsebészet minden területére kiterjednek. Esztétikai vagy egészségügyi problémák megoldásában egyaránt rendelkezésükre állunk.

 

 

Rendelési idő

Munkatársaink

Kapcsolat

Árlista

Honlaptérkép

2085, Pilisvörösvár, Árpád u. 21., Tel.: 06 26 331 787