Breier Mónika vagyok.


Logopédus, pszichológus. Tanácsadó szakpszichológus jelölt.


Okleveles gyógypedagógusként, logopédusként végeztem az Eötvös Loránd Tudományegyetemen. Ezzel párhuzamosan végeztem el a Károli Gáspár Református Egyetem pszichológia szakát, ahol okleveles pszichológusként diplomáztam. Széleskörű munkatapasztalatokkal rendelkezem mindkét területen.

Évek óta dolgozom a közoktatásban gyerekekkel. Óvodában és iskolában elsősorban a beszédhibás, pösze gyerekek beszédfejlesztését végzem. Foglalkozom megkésett beszédfejlődéssel, és dadogással is.


Munkám során mindig nagy hangsúlyt fektettem az olvasás- íráskészséget befolyásoló készségek, képességek fejlesztésére, mely az óvodás korosztályt érinti.
Nagyon fontosnak tartom a diszlexia prevenciót. Olvasás- írászavar kialakulása esetén a diszlexia reedukációt, mely a kialakult tünetek (betűcserék, betűkihagyások, visszafele olvasás stb.) esetén nyújt segítséget.
 

12-16 éves gyerekeknek tanítok tanulástechnikát, mely a feladott anyagok könnyebb elsajátítását célozza. Ennek segítségével a gyerekek örömmel, könnyen, gyorsan, és hatékonyan tanulhatnak. Az elsajátított tudás pedig hosszú távon megmaradhat.


Tanultam képzőművészeti pedagógia terápiát, és elsajátítottam egy mozgásfejlesztő módszert is, melyet aktívan használok munkám során.


 

 

Magánrendelésemen mindkét hivatásommal segítem a hozzám fordulókat.

2085, Pilisvörösvár, Árpád u. 21., Tel.: 06 26 331 787