Implantátumok

A Breier Fogászat a CAMLOG® Implant System referenciarendelője

camlog implantátumA fogászatunkon használt CAMLOG® Implant System különlegesen stabil kapcsolatot biztosít a beültetett foggyökér (implantátum) és a felépítmény (korona) között. A pontos kapcsolódás az elemek között garantálja, hogy az implantátum nem esik ki és nem törik el. Ennek a pontos kapcsolódásnak köszönhetően az implantátumra rögzített koronát ugyanúgy használhatja, mint saját fogait.

A CAMLOG® implantátumok széles méret- és formaválasztéka lehetővé teszi, hogy mindenki az adottságainak és igényeinek megfelelő implantátumot kapja.

Minden CAMLOG® implantátum anyag tiszta titánium. A titánium, amellett, hogy rendkívül tartós, tökéletesen összeépül a csontszövettel, nem okoz allergiás reakciót.

Az általunk beültetett implantátumokra garanciát vállalunk!

 

A rendelőnkben használt egyéb implantátumok

 

wi.tal implantátumwi.tal implantátumok

A Prowital cég által gyártott implantátumok antiallergén ötvözetlen titánból készülnek. Az implantátumok savmaratott, mikroérdesített felülete segíti a csontba való gyors beépülést. Az implantátumok többféle méretben állnak rendelkezésre.

 

 

 

dio implantátumDIO implantátumok

Elsősorban olyan esetekben alkalmazzuk, amikor a fogvesztés után maradt rés túl keskeny a hagyományos méretű implantátumoknak. A DIO implantátumok bioaktív, kalcium-foszfáttal bevont felületének köszönhetően jelentősen lerövidül a fogbeültetés utáni gyógyulási időszak (6-12 hét).

 

 

Garancia az implantátumokra

Fogbeültetés, implantáció

Implantáció előtt és után

Csontpótlás, sinuslift

Árlista

Bejelentkezés

2085, Pilisvörösvár, Árpád u. 21., Tel.: 06 26 331 787